HOE WERKT HET?

WERKWIJZE

WERKWIJZE IN 3 STAPPEN

Hoe gaat Joy te werk?

Intakegesprek

Samen kijken we naar je huidige eet-, leef- en beweegpatroon.

Behandelplan op maat

Ik maak een weekmenu voor jou op maat. Gezond, puur, zonder pakjes en zakjes. Geen dieet, maar gewoon anders gaan eten, maar ook bewegen. Ik kijk naar je persoonlijk situatie, of je werkt en/of je een gezin hebt. Samen kijken we wat haalbaar is voor jou. Ook hou ik rekening met wat je lekker vindt of juist niet. En natuurlijk zitten daar ook tussendoortjes bij en mag je ook eens ‘zondigen’. Afvallen moet geen straf zijn.

Volledige & persoonlijke begeleiding

Een verandering voor de langere termijn. Want iedereen kan afvallen maar het eraf houden is veel moeilijker. We kijken samen waar je valkuilen zitten en ik probeer je bewust te maken van de juiste keuzes. Kleine stapjes. Ik help je met tips, adviezen, een luisterend oor en geef je net dat kleine duwtje in de goede richting. Het streven is een gezonde levensstijl, want jij wilt toch ook lekker in je vel zitten…. Ik help je hier graag mee!

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie neem contact met me op via het contactformulier of bel me.

DE VOEDINGSDESKUNDIGE / GEWICHTSCONSULENTE

Wie is de voedingsdeskundige/gewichtsconsulente? Wil je meer weten over Joyce?

FOCUSGEBIEDEN:

WAT JOY JE KAN BIEDEN

   Weekmenu’s

Afgestemd op jouw persoonlijke situatie. En wat jij lekker vindt. Dit wordt uiteindelijk een basis weekmenu, waarmee je zelf kunt variëren. Met recepten. Ik help je op weg zodat je het straks zelf kunt gaan doen. En bewust wordt van je (gezonde) keuzes. Geen dieet maar gewoon anders gaan eten. Gezond, maar vooral ook lekker eten!

   Gewichtsbeheersing

Wil je afvallen of juist wat aankomen? Voor beide kun je bij mij terecht. We nemen je eet- en beweegpatroon door. En bespreken je wensen en wat je graag zou willen bereiken. Vervolgens geef ik advies op maat. Want iedereen is tenslotte verschillend.

   Voedingsdagboek

Meteen na het intakegesprek stuur ik je per mail een voedingsdagboek op, zodat je dit kunt gaan invullen. Je houdt hierin bij wat, wanneer en hoeveel je eet en drinkt. Ook hoeveel je beweegt. Ik analyseer je voedingsdagboek en kom tijdens onze volgende afspraak met een advies.

  Recepten

Je krijgt van mij recepten die je kunt bewaren. Als naslagwerk maar ook om er later zelf mee te variëren. Wat jij lekker vindt. Gezonde recepten, zonder pakjes en zakjes, maar ook lekkere recepten. Want ik vind het belangrijk dat je gezond eet maar ook dat je er van geniet!

  Coaching

Ik help jou je persoonlijke doel te bereiken. D.m.v. tips en adviezen. We kijken samen waar je valkuilen zitten en voeren veranderingen door. Op een positieve manier. Ik ben er ook als je tussendoor vragen hebt of als het even tegen zit. Dan kun je me altijd te bereiken via WhatsApp, mail of mobiel. Maar ik hoor ook graag je enthousiaste verhalen, want daar doen we het toch voor!

  Voedingsadvies

Wil je graag weten of je (al) gezond eet? Of weet je, door alle verschillende berichten in de media, niet meer zo goed wat wel of niet gezond is? Of ben je bijvoorbeeld vaak moe en lusteloos? Ik bestudeer je eetpatroon en bekijk of je genoeg eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen en vezels binnen krijgt. Vervolgens geef ik jou advies en nemen we dit samen door.

  BGN

Om kwaliteit te waarborgen is Joy aangesloten bij de BGN. Voor Joy houdt dit in, geen verkoop van afslankproducten en het volgen van bij- en nascholing. Voor jou heeft het als voordeel dat de consulten, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Voor meer informatie over BGN en vergoedingen, ga naar: Website BGN

ADRES

Laag Dalemseweg 96
4208 BA  Gorinchem

TELEFOON

}

OPENINGSTIJDEN

Ma – Do: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 15:00

Share This