INTRODUCTIE

OVER JOY

MAAK KENNIS MET:

Joyce van den Akker

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Joyce. Ik sta positief in het leven.
Vandaar Joy, een afgeleide van mijn naam, wat vreugde en blijdschap betekent. Ik hoop mijn enthousiasme op jou over te kunnen brengen. Zodat afvallen voor jou een positieve ervaring wordt.

Ik ben dol op lekker eten. Veel mensen denken dat lekker eten en afvallen niet samen gaan, maar ik vind van wel. Er zijn zo veel mogelijkheden. Daarnaast heb ik altijd veel interesse gehad in (gezonde) voeding en vind ik het leuk om te koken en nieuwe, gezonde en vooral niet te moeilijke, recepten uit te proberen.

Ook vind ik het heerlijk om met de hond lange wandelingen te maken. En te sporten in de sportschool. Natuurlijk heb ik ook wel eens geen zin, maar ik voel me beter in mijn vel als ik beweeg. Ik denk dat bewegen bij een gezonde levensstijl hoort.

Vanwege mijn interesse in een gezonde leefstijl heb ik de opleiding Vitaliteitscoach gevolgd en daarnaast ook Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulente.

Ik vind het leuk om mensen te coachen en ze te enthousiasmeren. Ik hoop je snel in mijn praktijk te kunnen verwelkomen zodat we samen aan jouw doel kunnen gaan werken.

Tot gauw!

HEB JE HULP NODIG?

MAAK NU EEN
AFPRAAK

Graag help ik je op weg naar een gezonde levensstijl,
dus aarzel niet en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek (gratis en vrijbijvend)

Share This